Trodnevni turistički aranžman za pecaroše na jezeru Joca 2017

1. dan - Doček gostiju u popodnevnim časovima, smestaj u hotelu „Sibila"** na ribnjaku „Ečka". Kraća šetnja i upoznavanje sa procesom proizvodnje na Ribarskom gazdinstvu „Ečka" i Specijalnim rezervatom prirode „Carska bara" koji je u neposrednoj blizini hotela. Večera.
U predvečernjim časovima, odlazak do jezera Joca, noćno pecanje sa obale. Pred zoru povratak do hotela, noćenje.

2. dan - Buđenje, doručak u hotelu ili doručak za poneti (po dogovoru). Transfer do jezera Joca, pecanje iz čamca. Ručak u prirodi. Posle ručka, pecanje sa platforme. Povratak u hotel u večernjim časovima, večera, noćenje.

3. dan - Doručak, pecanje šarana na jezerima Sent Andreja ili Traktor bari u neposrednoj blizini hotela ili lokalitetu po dogovoru. Oko podneva napuštanje hotela, transfer.

Cena aranžmana: 9.750,00 RSD ili 82,00 EUR

Napomena:
-U cenu aranžmana su obuhvaćena: 1 pun pansion i 1 polupansion, dozvole za pecanje i iznajmljivanje čamca za pecanje.
-Transferi i pića nisu uključeni u cenu.
-Postoji mogućnost organizovanja obilaska Specijalnog rezervata prirode „Carska bara", foto safarija, bird watching tura odnosno poseta lokalnim turističkim znamenitostima, sve po dogovoru.

 

Petodnevni turistički aranžman za pecaroše, porodicu, prijatelje, ljubitelje prirode na jezeru Joca 2017.g.

1. dan - Doček i smeštaj gostiju u hotelu „Sibila"** na Ribnjaku „Ečka" u popodnevnim časovima. Kraća šetnja i upoznavanje sa ovim jedinstvenim lokalitetom kao i procesom uzgajanja ribe na Ribarskom gazdinstvu „Ečka", jednom od najvećih i najstarijih ribnjaka u Evropi. Odlazak do izletišta Carska bara, Specijalnog rezervata prirode u neposrednoj blizini hotela i jednoj od najznačajnijih ornitoloških stanica u Evropi sa 250 registrovanih vrsta ptica. Večera i noćenje

2. dan - Buđenje u ranim jutarnjim časovima, doručak u restoranu hotela ili doručak za poneti. Transfer do jezera Joca.
Celodnevno pecanje sa obale. Ručak na jezeru- u prirodi. U kasnim popodnevnim časovima povratak u hotel, večera, noćenje.

3. dan - Doručak u restoranu ili doručak za poneti (po dogovoru). Odlazak do jezera Sent Andreja, pecanje šarana ili na jezero Joca na pecanje štuke. Na jezeru Joca pecanje iz čamca. Ručak na obali jezera. Popodnevno pacanje. U predvečernjim satima povratak u hotel, vecera, noćenje.

4. dan - Dorucak u restoranu hotela, odlazak do izletišta Carske bare, ukrcavanje na čamac ili brod (zavisi od broja osoba) i obilazak Specijalnog rezervata prirode, jedinstvenog po 250 vrsti ptica. Upoznavanje sa karakteristikama rezervata, foto safari. Ručak u restoranu. Posle ručka kraći odmor i odlazak do Kovačice, muzeja naivne umetnosti. U povratku obilazak muzeja Mihajlo Pupin u Idvoru i pravoslavne crkve u Perlezu, gde je jedan od najlepših ikonostasa čuvenog slikara Urosa Predića. Večera u hotelu. Posle večere transfer do jezera Joca, noćno pecanje do ranih jutarnjih časova. Povratak u hotel, noćenje.

5. dan - Doručak u restoranu hotela, pecanje na Traktor bari u neposrednoj blizini hotela ili šetnja Stazom zdravlja kroz Rezervat (po dogovoru). Napuštanje hotela oko 12 h, transfer.

Cena aranžmana : 17950,00 RSD ili 150,00 EUR 

Napomena:
-Aranžman obuhvata 3 puna pansiona, 1 polupansion, dozvole za pecanje, ulaznice za SRP „Carska bara" i iznajmljivanje čamca.
-U cenu nisu obuhvaćene pića, ulaznice za muzeje i transferi.

 

Sedmodnevni turistički aranžman za pecaroše, porodicu i prijatelje, ljubitelje prirode, na jezeru Joca 2017.g.

1. dan - Doček gostiju i smeštaj u hotelu "Sibila"**na Ribnjaku „Ečka'"u popodnevnim časovima. Kraća šetnja i upoznavanje sa ovim jedinstvenim lokalitetom kao i procesom uzgajanja ribe na RG Ečka'', jednom od najvećih i najstarijih ribnjaka u Evropi. Odlazak do izletišta Carska bara, Specijalnog rezervata prirode u neposrednoj blizini hotela i jednoj od najznačajnijih ornitoloških stanica u Evropi sa 250 registrovanih vrsta ptica. Večera i noćenje

2. dan - Buđenje u ranim jutarnjim časovima. doručak u restoranu hotela ili doručak za poneti. Transfer do jezera Joca. Celodnevno pecanje sa obale. Ručak na jezeru-u prirodi. U kasnim popodnevnim časovima povratak u hotel, večera, noćenje.

3. dan - Doručak u restoranu ili doručak za poneti (po dogovoru). Odlazak do jezera Sent Andreja, pecanje šarana,ili na jezero Joca na pecanje štuke. Na jezeru Joca pecanje iz čamca. Ručak na obali jezera. Popodnevno pacanje. U predvečernjim satima povratak u hotel, večera, noćenje.

4. dan - Doručak u restoranu hotela, odlazak do izletišta Carske bare, ukrcavanje na čamac ili brod (zavisi od broja osoba) i obilazak Specijalnog rezervata prirode „Carska bara" jedinstvenog po 250 vrsti ptica. Upoznavanje sa karakteristikama rezervata, foto safari. Ručak u restoranu. Posle ručka kraći odmor i odlazak do Kovačice, muzeja naivne umetnosti. U povratku obilazak muzeja Mihajlo Pupin u Idvoru i pravoslavne crkve u Perlezu, gde je jedan od najlepših ikonostasa cuvenog slikara Uroša Predića. Večera u hotelu. Posle večere transfer do jezera Joca, noćno pecanje do ranih jutarnjih časova. Povratak u hotel, noćenje.

5. dan - Buđenje u podnevnim časovima. ručak u hotelu. Posle ručka odlazak do sela Belo Blato, obilazak Etno kuće i trskare- upoznavanje sa jedinstvenim procesom obrade trske. Odlazak do jezera Joca i pecanje u popodnevnim časovima. Povratak u hotel. Odlazak do Zrenjanina, obilazak gradskog jezgra uz lokalnog vodiča, Zrenjaninskog pozorišta (jednog od najstarijih u Srbiji) i Narodnog muzeja. Večera u etno restoranu .,Zrenjaninska pivnica". Povratak u hotel, noćenje.

6. dan - Doručak, odlazak do jezera Joca, pecanje sa platforme. Popodnevno pecanje i foto safari iz čamca.
Povratak u hotel, večera uz unplugged muziku.

7. dan - Doručak u restoranu hotela, pecanje na Traktor bari u neposrednoj blizini hotela ili šetnja Stazom zdravlja kroz Rezervat (po dogovoru). Napuštanje hotela oko 12 h. transfer.

Cena aranžmana : 26550.00 RSD ili 223,00 EUR

Napomena:
- Aranžman obuhvata 4 puna pansiona i 2 polupansiona. dozvole za pecanje, ulaznice za SRP „Carska bara*4, iznajmljivanje čamca, večeru u restoranu Pivnica u Zrenjaninu.
- Cenom nisu obuhvaćene ulaznice za muzeje u Zrenjaninu. Belom Blatu i "Nikola Tesla" u Beogradu i put do jezera Joca.

 

Specijalna ponuda

Celodnevno pecanje sa obale na jezeru Joca sa noćenjem i doručkom u hotelu
- 2800,00  RSD u 1/2 sobi( po osobi)
- 3350,00  RSD u 1/1 sobi

 

Izvanredna ponuda

Noćenje sa doručkom u hotelu “Sibila”** i celodnevno pecanje na jezeru Joca iz čamca sa motorom
- 3300,00 RSD u 1/2 sobi( po osobi )
- 3850,00 RSD u 1/1 sobi