- mesto gde ribolovac prestaje da sanja!   

AKTUELNO 

U prethodnom periodu jezero  SENT ANDREJA poribljeno je sa krupnijom

                   

.babuskom,šaranom i belom ribom 

 

 

Jezera Sent Andreja 1 i Sent Andreja 2 su jezera ribnjaka “Ečka” uređena za sportski ribolov, u neposrednoj blizini Lukinog Sela - samo 2 km od skretanja sa magistralnog puta Beograd - Zrenjanin prema Belom Blatu.

 

Želja zaposlenih u RG “Ečka” AD bila je da pokloni deo svog raja svim zaljubljenicima pecanja. Sve je počelo 1991. godine poribljavanjem jednog jezera velikom količinom kvalitetne ribe, ali i osluškivanjem želja prvih posetilaca. Namera je bila da se u središtu kompleksa Južnih ribnjačkih jezera stvori oaza za pecaroše, što je i ostvareno. Od prve ideje i prvih koraka do danas, uređena su dva jezera za sportski ribolov gde ima mesta i za pecaroše i za njihove porodice.

 

Ribolov je zasnovan na principu “Catch & Release”- Uhvati i pusti. Uhvaćena bela riba “babuška” se može poneti u sklopu dnevne dozvole, a šaran do 3 kg se može otkupiti po važećem cenovniku RG “Ečka” AD, tako da vam je omogućeno da od upecane ribe pripremite ručak na licu mesta - za vas, porodicu i prijatelje.

 

Jezera su namenski uređena, postoje numerisana pecaroška mesta, а u centralnom delu između dva jezera klupe i nastrešnice od trske. Poribljena su šaranom, somom, štukom i Ribolovni dan traje od ranih jutarnjih časova do večeri.

 

Dobro došli!

 

Dođite, upecajte ribu i prezentujte kulinarsko umeće porodici i prijateljima.

 

 

B I S T R O !